TIJDELIJK NIET BESCHIKBAAR

motor.jpgVeilig en snel je motorrijbewijs!

Het halen van je motorrijbewijs kan een stuk sneller dan het halen van je autorijbewijs, daarom is het halen van je motorrijbewijs een stuk goedkoper. Misschien wil je eerst weten of motorrijden wel echt is voor je is, neem in dan even contact op voor een intake. Dit kan onderaan de pagina.

Waarom motorrijlessen bij Rijschool Boz

Rijschool Boz heeft een hoog slagingspercentage, hiermee zijn we een van de beste motorrijscholen van Nederland. De rijlessen worden gegeven door een geduldige rijinstructeur en we oefenen alle examenonderdelen op een veilig terrein. Bij ons kun je in twee dagen al opgeleid worden voor je motorexamen.

Motorrijles in Utrecht

Wij zijn een rijschool in de omgeving van Utrecht. Je leert allereerst op een veilige manier bij ons alle bijzondere verrichtingen, dit is de eerste kennismaking met de motor. Daarnaast wordt je aan het begin geleerd hoe je moet sturen, remmen en zorgt dat je op de motor blijft zitten. Twee wielen is ten slotte wel iets anders dan vier! Voor velen is het vaak toch lastiger dan ze in eerste instantie verwachtten. Nadat je deze onderdelen geleerd hebt volgt het examen voertuigbeheersing. Wanneer het examen voertuigbeheersing behaald is ga je de openbare web op om je examen verkeersdeelneming te halen.
Wil je zo goedkoop mogelijk je motorrijbewijs halen? Kies dan een pakket met rijlessen voor je motorrijbewijs.

Voor wie

Iedereen kan bij ons de motorrijopleiding volgen die voor A (onbeperkt) gaat, zelfs als je nog niet in het bezit bent van je autorijbewijs. Om je in te schrijven, meld je allereerst aan voor de intake. Dan kun je zien of het inderdaad iets voor je is en schrijf je jezelf ter plekke in voor de opleiding.

Motorrijbewijs A (onbeperkt)
Leeftijd: vanaf 22 jaar wanneer 2 jaar in bezit van rijbewijs A2, en vanaf 24 jaar bij rechtstreekse verkrijging 
Examen: zonder in bezit te zijn van rijbewijs A2 moet je het theorie- en praktijkexamen doen. Als je wel in bezit bent van categorie A2 doe je alleen het praktijkexamen.