Rijschool Boz is een van de beste rijscholen in Utrecht.foto.JPG

Kies je voor autorijlessen bij Rijschool Boz, dan kun je rekenen op betrouwbaarheid, kwaliteit en een hoog slagingspercentage. Daarnaast zijn we erg flexibel.

Rijles Utrecht

Woon je in omgeving Utrecht en wil je hier je rijlessen volgen? Als je in de volgende plaatsen woont ben je bij ons aan het juiste adres: Utrecht, Nieuwegein, Houten, Maarssen, Vleuten, IJsselstein, Vianen, De Bilt, De Meern, Zeist, Bilthoven, Den Dolder, Huis ter Heide of Bosch en Duin. Mocht jouw woonplaats hier niet tussen staan, neem dan even contact op.

Reguliere rijopleiding
In de reguliere rijopleiding van Rijschool Boz volg je 1 of 2 keer in de week een autorijles. Je spreekt met je instructeur af wanneer hij je komt ophalen voor je rijlessen. Het rijexamen wordt in overleg met jou aangevraagd als je alles geleerd hebt. In de tijd dat de aanvraag duurt, zo'n 2 tot 4 weken, zorgt de instructeur dat je optimaal voorbereid bent op je rijexamen. Mocht het zo zijn dat je meer tijd hebt op rijlessen te volgen, of je leert het autorijden sneller dan gemiddeld, dan wordt het rijexamen naar voren opgeschoven.

Spoed rijopleiding
De spoed rijopleiding, ook wel bekend als de 10 daagse rijopleiding, kost evenveel als het reguliere pakket. Bij deze opleiding wordt gestart met een intake die bestaat uit een gesprek en een rijtest. Hierin wordt je niveau bepaald en wordt gekeken hoe snel je bent in het leren van autorijden. Na de intake geeft de rijinstructeur je een advies hoeveel rijlessen hij denkt jij nodig zal hebben en wat de gehele rijopleiding gaat kosten. Dit advies is geheel vrijblijvend, maar wordt wel speciaal voor jou op maat gemaakt!

Als je het advies aanneemt kunnen we in overleg de gehele rijopleiding, inclusief het rijexamen inplannen. We plannen de rijlessen in de tijd die jij beschikbaar bent. In sommige gevallen plannen we de gehele rijopleiding, inclusief het rijexamen in 5 dagen.

Examenplaatsen
Bij Rijschool Boz is het mogelijk om je praktijkexamen te doen in Utrecht. De rijlessen worden ook gegeven in Utrecht en omgeving. Op deze manier leer je de examenplaats goed kennen en ben je optimaal voorbereid op je praktijkexamen.

 

Waar starten de lessen?

Rijschool Boz kan je in ophalen van huis, school, werk, stage of een andere afgesproken plek. Aan het einde van je les wordt je ook thuis weer afgezet.

Je wilt een rijbewijs?

Waarom langer wachten? Schrijf je in bij de beste Rijschool van Utrecht. We zorgen voor een leuke instructeur die je zo snel mogelijk aan je rijbewijs helpt!